TikTok is voor hoeren (geen grap)


TikTok, en alle mogelijke varianten van dat virus, zijn voor hoeren. TikTok wordt voornamelijk gebruikt door mensen die zich nog te aangekleed voelen voor OnlyFans, evenals YouTube Shorts, Facebook Reels, Instagram Stories of whatever de fuck het allemaal heet.

Waarom mensen hier ook steeds intrappen en meedoen met deze achterlijke onzin is mij werkelijk een raadsel. Mensen gedragen zichzelf als complete debielen op deze platforms om shit te verkopen die niemand nodig heeft. Het ergste van alles zijn nog die stervende filmpjes die dan na drie maanden op LinkedIn verschijnen met een tyfuslang verhaal erbij van de zoveelste HR medewerker die er een quasi-verhelderende betekenis aan geeft.

Godverdomme wat zijn die filmpjes toch klote. Maar het stomme van het verhaal is dat het ook nog gewoon werkt. Mensen zitten oeverloos te scrollen op die tering telefoon om naar verkapte reclame te kijken die wordt afgewisseld met advertenties. Wat een teringzooi. Kap daarmee.