Forum voor dictatuur.

,

Waar ik dus totaal niet bij kan is dat zo’n teringlijer als Thierry Baudet nog in de Kamer zit. Waarom wordt er zo halfslachtig en laf opgetreden richting deze corrupte beroepsracist? Omdat we allemaal bang zijn dat die kutzak wegloopt bij een aflevering van Jinek? Waar fucking RTL en Jinek zich bovendien voor hebben verontschuldigd?

Ik sta er dus ook niet van te kijken als er banden blijken zijn tussen Thierry B. en het Kremlin. Hij gedraagt zich immers EXACT HETZELFDE als zijn Russische voorbeeld. Daarnaast is het dus ook zo dat de Nederlandse politiek zich ook precies hetzelfde gedraagt als dat ze doen ten opzichte van Rusland. De terughoudendheid van de EU om militair in te grijpen is wat mij betreft nog wel redelijk te begrijpen aangezien Rusland immers beschikt over de meeste kernwapens ter wereld, maar het zwakke optreden van de politiek naar Thierry B. & co toe is wat mij betreft echt geen excuus waardig. Zeker kan ook de rest van de fractie opflikkeren uit de politiek wat mij betreft. Denk maar een aan die Gideon van Meijeren met zijn kutfilm. Hou toch je fucking bek.

Wat mij opvalt is dat Thierry B. en Poetin zich beiden niks aantrekken van de ‘sancties’ die ze wordt opgelegd. Ze blijven beiden doorgaan met het vernietigen van landen, elk op hun eigen manier. Wat zeker ook overeenkomt is dat polarisatie (door middel van desinformatie en propaganda) hoog op de prioriteitenlijst staat. Het wordt in ieder geval tijd dat we Thierry gewoon op z’n flikker gaan geven voor zijn wanstaltige gedrag. We moeten het niet meer accepteren dat iemand onder het mom van “vrijheid van meningsuiting” zonder filter alles maar klakkeloos kan gaan roepen zonder enige fatsoenlijke onderbouwing.

Vrijheid van meningsuiting is ook een term die veel te ver uit de context is getrokken door dit soort partijen. Vrijheid van meningsuiting is uiteraard helemaal prima, maar er is een tijd en een plaats voor je mening. Ik verwacht dat je als politicus het vermogen en fatsoen hebt om in te zien dat je mening relevant moet zijn voor het onderwerp wat ter sprake ligt en niet alleen ingezet mag worden om te provoceren. Geertje W. volgde een vergelijkbare tactiek, maar zelfs hij komt genuanceerd over ten opzichte van Forum voor Dictatuur. Dit neemt overigens niet weg dat onze grootste uitkeringstrekker ook al lang de politiek had moeten verlaten als gevolg van zijn handelen.

Dus, pak godverdomme die teringlijers aan. FvD, PVV en JA21, en whatever de fuck splinterpartijen en fracties hier nog uit voort gaan komen: opgeflikkerd uit de politiek. Jullie hebben hier niks te zoeken.